En İyi İplikleri En İyi Fiyatlara Bulabileceğiniz Fuar

Uluslararası tekstil sektörünü bir araya getiren İstanbul İplik Fuarı, bu yıl da dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen katılımcı ve ziyaretçileri aynı noktada buluşturarak küresel iplik ticaretine ve tekstil üretimine yön veren satış ve pazarlama platformu olmaya devam ediyor.
İplik sektörünün en önemli liderlerinin, organik ve teknolojik, iyi kalite ürünlerini sunacağı fuar, sektörü tanımak ve anlamak, iplik sanayisindeki yeni uygulamaları öğrenmek isteyen profesyoneller için birçok avantaj sağlıyor.
Türkiye’nin ve dünyanın lider iplik üreticilerinin modern anlayış ile üretilmiş yeni ürünlerini sergileyeceği fuar, uluslararası iplik ticaretine yön veren lider firmaların katılımı ile gerçekleştiriliyor.
Bu dönem 16.sı düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, Avrasya’nın en büyük fuarı olma özelliği ile sektör profesyonellerine fiyat, çeşitlilik, teknoloji avantajları sunuyor. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, alanında katılımcısı en yüksek fuar olma özelliği ile ziyaretçilerine kısa sürede daha çok ürüne ulaşma, kıyaslama şansı tanırken aynı zamanda özellikle fantezi iplik, pamuk ipliği ve polyester ipliklerde en iyi üreticilerin katıldığı fuar olarak ön plana çıkıyor.
Aynı zamanda triko üretiminde kullanılan ipliklerde de en iyi üreticileri tek çatı altında en iyi fiyatlarla bulabilme şansını ziyaretçilerine sunanİplik Fuarı,  28 Şubat-2 Mart 2019 tarihleri arasındaTüyap Fuar ve Kongre Merkezi,Büyükçekmece/ İstanbul’ da ziyaretçilerine kapılarını açıyor. İşletmesine değer katmak, pazara hakim olarak maliyetlerini düşürmek isteyen yenilikçi sektör profesyonellerini ağırlamak ve yeni ticari bağlantılar kurmak üzere katılımcılar ziyaretçilerini İstanbul İplik Fuarı’nda bekliyor.
Fuarla ilgili detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz; http://iplikfuari.com/